onsdag den 29. maj 2013

Så siger rumænsk dobbeltmorder farvel til hotel gitterly

Så er det slut med luksusferien, omend med begrænset bevægelsesfrihed, men kommer man fra fattige vilkår, så er et vestligt fængsel da bedre end livet i derhjemme, som flere somaliske pirater har konstanteret.

Fra EB:

"Han har kæmpet med næb og klør. For alt i verden har den dømte dobbeltmorder Marian Clita ikke ønket at vende tilbage til sit fødeland Rumænien. Siden han i februar 2011 blev idømt 14 års fængsel for det bestialske drab på den norske stewardesse Vera Vildmyren, har han nemlig nydt godt af en fredelig og velforplejet hverdag - hidtil i Nyborg Statsfængsel, nu i Østjyllands Fængsel."

"Den hårdkogte vaneforbryder - som dræbte den 42-årige Vera Vildmyren på hendes hotelværelse på Radisson Blu i København under et tyvetogt og efterlod hende død med slag fra et koben, en jernstang og 38 snitsår - har ellers nydt godt af de danske afsoningsforhold. Her har morderen både haft adgang til Playstation og tv og mulighed for selv at lave mad. Standarder der altså ligger meget langt fra de forhold, der vil møde ham, når han sætter fod på rumænsk jord igen.  "
Så gik den ikke længere Grandberg. Få nu indført grænsekontrol med irisanalyse, så vi aldrig ser ham og lignende igen.

0 kommentarer: