torsdag den 17. januar 2013

Islam uncensored 2 - Egyptens præsident Morsi med mere

En lille tilføjelse til min tidligere post, Islam Uncensored, med videoer, der afslører den del af islam, vi ikke hører meget om.

I Egypten er Morsi fra det muslimske broderskab valgt til Præsident. Der har været dem, der har kaldt ham og broderskabet moderat. Well i forhold til Al-qaida er han moderat, eller rettere sagt pragmatiker, for endemålet er det samme, nemlig en global islamisk stat.

I den seneste tid er nogle gamle optagelser fra 2010 dukket op, hvor Morsi udtaler sig om jøder og Israel:

"De har ingen ret til Palæstinas land (Inklusive det område de fik i 1947-48)"Mere: Morsi hygger sig til en bøn, der går på jødernes udslettelse:

 

 (Bøn om sejr over de vantro, er ikke en sjældenhed - Det er kernen i jihad og kan tages direkte fra koranen:)

"Give us victory over the disbelieving folk." 2:286

I en hadith findes en dommedagsprofeti, der ikke holder sig til at love svovl og brand, men kræver at muslimerne spiller en aktiv rolle:

Book 41, Number 6981:
Ibn 'Umar reported Allah's Messenger (may peace be upon him) as saying: You will fight against the Jews and you will kill them until even a stone would say: Come here, Muslim, there is a Jew (hiding himself behind me); kill him. (video her med debat blandt muslimer)
Som vist i den tidligere Islam Uncensored, så har det muslimske broderskabs fremmeste lærde, Yusuf Qaradawi brugt dette citat og bedt om jødernes udslettelse. En moderat fortolkning ville være at dræbe nogle jøder, men det giver sig selv, at en anden fortolkning kan være at fortsætte med det totale folkemord, som Hitler forsøgte. Svært at forestille sig? Her er endnu et eksempel, igen fra Egypten:

 

Og lidt fra den nærmeste front, her en venlig Israelsk journalist, der besøger Hamas tilhængere på Vestbredden, der nu er sluppet fri, efter at have været forbudt af Abbas Fatah:

Selv for ham er det svært at forstå, at de faktisk mener det, de mener:Og sidst men ikke mindst, en glad kvindelig terrorist uden den mindste anger, der får at vide, at hun dræbte flere børn, end hun selv troede:

 

1 kommentarer:

Morten - - - sagde ...

Den Islamiske Verdensrevolution er en kalk både de og vi må tømme. Det haster med at få den afviklet, så vi alle hurtigst muligt kan erkende, hvad det er, vi har med at gøre. "Det Arabiske Forår" blev heldigvis modtaget med den største tøven, jeg nogensinde har oplevet hertillands. Så vi ved allerede intuitivt, hvad der foregår. Det bliver stygt. Og vores opgave er at afstå fra at forhale processen ved at tage imod priviligerede og vanskelige flygtninge i vores lande, for så bliver det endnu værre for os allesammen.

- - -