torsdag den 17. januar 2013

Ikke alle er til satire

Det slører stadig, er DR2 nye satire program, der går i kødet på relationerne mellem muslimske indvandrere og danskere med humoren som våben.

Desværre sværger andre til mere dødelige våben, mere eller mindre åbenlyse dødstrusler er smidt i retning af de fire kvindelige frontfigurer. Har selv set et par stykker på You Tube, der nu er forsvundet på "mystisk" vis.

Uriasposten nåede at tage et screenshot at en af truslerne her:

Humoren i "Det slører stadig" er nu ganske uskyldig, og der har angiveligt været en del overvejelser omkring, hvor langt man kan gå i selve scriptfasen og i tilrettelæggelsen af denne satireserie.

Man havde sikkert ikke forventet, at denne reaktion ville komme. Fordi ret beset gør serien jo ikke grin med islam og slet ikke med profeten.

Så satiren ender altså med at udstille, hvor ømskindede visse muslimer er, hvor dybt middelalderlige og humorforladte de er.

Andre vil blot kunne genkende en hverdag, eller nogle dilemmaer og fordomme, der bliver skildret på yderst humoristisk vis - efter bedste evne.

Tag for eksempel denne her, hvor en ung dansker, dater en dejlig muslimsk kvinde, han burde jo være glad og lykkelig :P:Og tag så denne kommentar til videoen, der viser, at virkeligheden måske kan være så morsom:

 GellerupPerker: 
Hahah jeg kommer til at tænke på den gang min lillesøster skulle i biografen med hendes, og da de kom ud hentede mig og 3 andre dem, min søster sad på forsædet sammen med mig, og hendes danske kæreste sad på midter bagsædet sammen med to perker, han lignede en der sad og sled, men jeg fastslog selvfølgelig at han ikke skulle være bange og at han ikke behøvede at være så stille haha
Det er ikke svært at forestille sig en ligbleg kartoffel, men hvis det kniber med at forestille sig en, så har vi en her, der bevæger sig ind på et fremmed territorium:

 

Flere klip kan ses her:

Blandt andet en overdreven parodi af danske ghettofordomme, og en overdreven parodi af bandementaliteten.


0 kommentarer: