søndag den 19. februar 2012

Fuck idioter

Der er snart ikke noget sted, man kan læse uden at skulle læse stivnakker, hvis verdenssyn er så sort hvidt og stupidt, at man næsten ikke tror det.


Man kan mene meget om De Konservative - jeg synes ikke, at de har noget nyt eller anderledes at byde ind med. Det nytter heller ikke at bjæffe om om skattelettelser og andet, når man haft travlt med at hive pengene ind på andre kontoer:


Se den omfattende - men næppe komplette - liste over alle de afgifter, den tidligere regering indførte her:


Men i kommentarerne under en artikel om De Konservatives risiko for at ryge spærregrænsen på jp.dk. Der slår man godt nok skammeligt under bæltestedet - eksempler:


"Den største fejltagelse som Per Stig Møller og de Konservative har begået i nyere tid, var at de gik sammen med Anders Fogh i hans krigsforbrydelser i Iraq. En fejltagelse som vil blive husket ligesom deres facistiske fortid før anden verdenskrig.  Jens Hansen, Shanghai | Skrevet: 19. feb 12 kl. 10:48 "

"De konservative beundrede Franco og hans kollega i Italien. De forventede også meget af det nye tredie rige under Adolf den Første.  Martin Nielsen, Måløv | Skrevet: 19. feb 12 kl. 10:48"

"Det er gået lidt tilbage for partiet siden de marcherede på Frederiksberg Alle i tredverne. Det var et "stolt" syn, under Dannebrog i spidsbukser, lange sorte støvler og skrårem. Et parti der kan være stolt af traditionerne.  Vagn Schmidt, Frederiksberg | Skrevet: 19. feb 12 kl. 10:43"

"De konservatives afhængighed af de brune og bonderøvene har kostet dem livet. Erik Larsen, Kbhvn. | Skrevet: 19. feb 12 kl. 10:37"
Føj for et menneskesyn - endda vendt mod et parti, der til tider forsøger at være mere lyseblå end De Radikale og være det bløde blå parti på mange områder. Det er jo direkte absurd.

0 kommentarer: