tirsdag den 10. juni 2008

Hvad blev der alle de nye arbejdspladser?

Som tidligere nævnt i flere poster bliver der fiflet en del med virkeligheden, når vi taler om arbejdsløshed og manglen på arbejdskraft.

Nu viser nye tal fra Arbejdsmarkedskommisionen. At antallet af personer i grupperne: sygedag­penge, fleksjob, revalideringsydelse, ledighedsydelse og de svageste kontanthjælpsmodtagere. Altså dem uden for aktivering er steget fra 435.000 i 2000 til 481.000 i 2007.

Tidligere poster på området:

Mere ros tak - for vi har afskaffet arbejdsløshedenVi har afskaffet arbejdsløsheden


DJØFFERI Igen igen


Det sygelige arbejdsmarked

2 kommentarer:

Anonym sagde ...

Det er da blot at tælle sammen. Importen af nye arbejdstagere har aldrig været højere end under denne regering. Mindst et par hundrede tusinde er der kommet. Disse har fået arbejde. Samtidig er der blevet ryddet op i arbejdsløshedskøen. De der har stået til rådighed, men aldrig reelt har været det, er nu på pension.

Thomas Bolding Hansen sagde ...

Man kan knap nok tælle disse mennesker da de rejser efter nogle måneder igen, det årlige antal er omkring 40000.

Det ville svare til at jeg sagde at 1.4 milioner danskere er på overførselsindkomst, fordi det var der modtager overførselindkomster i løbet af et år.

Der er stadigvæk ikke fremkommet mange flere arbejdspladser, slet ikke hundrede tusinde.

Og der er slet, slet ikke rokket ved den reelle arbejdsløshed, altså dem repræsenteres af dem som er uden reelt job i den arbejdsdygtige alder.