lørdag den 20. juli 2013

Australien sender bådflygtninge til andet land

Noget vi skulle overveje her:

- Fra nu af vil alle asylansøgere, der ankommer til Australien med båd, ikke have en chance for at blive bosat som flygtning i Australien, siger Kevin Rudd.

Premierministeren bebuder dermed en ny, hård politik, hvor selv såkaldte "ægte flygtninge", der ankommer til Australien af søvejen, ikke kan opnå asyl. Flygtningene bliver sendt tilbage, hvor de kom fra, eller til et tredje land.

Tiltaget er en regional aftale, som er blevet underskrevet af Kevin Rudd og premierministeren i Papua New Guinea, Peter O'Neill. Den træder i kraft med det samme og skal fornys hvert år. Kilde: JP

1 kommentarer:

Morten - - - sagde ...

Det synes jeg i høj grad, vi burde, ja. Kriteriet for at opnå asyl i Danmark er ikke, at man er forarmet krigsflygtning - tværtimod - men at man kan tage sig hertil. Eller sagt på en anden måde: At man er ressourcestærk. Det er for dumt. - Det er i forvejen ikke godt for os at tillade store kolonier af inkompatible kulturer at etablere sig her. Men det bliver da først for alvor galt, når det tilmed er de forkerte vi bruger alle kræfterne på!

- - -