lørdag den 23. april 2011

Glædelig Påske og Forår

Jeg gider ikke skrive så meget lige nu, men tage billeder og nyde foråret gider jeg godt.

Første del af mange billeder :p er taget i Risskov ved Århus.
Indtil videre er det grønt forneden og tyndt i toppen:


I skovbunden var der så anemoner så langt som øjet rækker.Af de små hyggelige stier - uhm.Desværre kan jeg huske engang for cirka femten år siden, hvor der var var et område i Risskov, der var langt smukkere. Det var det rene eventyrland med et massivt hvidt tæppe af anemoner, tykke rænker af Efeu, der dækkede hele træstammer.
Så fik de herrer, der bestyrer skoven den glimrende idé, at fælde løs i det område. Femten år efter, eller 13, eller hvad det nu er, der er området stadigvæk en SVAG skygge, at hvad det var.
Fanme nogle genier, der lige skulle gå mest drastisk til værks i det smukkeste område af Risskov:Men smuk er skoven da stadig:Og så er der masser af Anemoner:Dejlig varmt og dis over Århus Bugten:Et Musvit billede, jeg var rigtig heldig med, havde den vist på fuld zoom - X 20 og tog kun det ene billede, eller nåede ikke mere, før den smuttede:
Så skifter vi scene til Aarslev Engsø. Paradis på jord, men indtil videre en smule gold, men om en måned, når alt det grønne er i sin yderste pragt, så kan jeg ikke tænke på noget bedre sted på jorden :) Næsten da, ikke noget bedre sted i Danmark.

Den obligatoriske og sky Fiskehejre:En anden big motherfucker, nemlig Svartbagen, sammen med Krager og Hættemåger?En lettere nervøs lille VipStjert, med et elektrisk hegn i vejen, men var aldrig kommet tættere på den anyway:Og billerne fandt også solen dejlig - taget med supermakro:

0 kommentarer: