onsdag den 24. marts 2010

Kan de Radikale og deres indvandrere ikke få deres eget land?

Der var lige noget Richard Florida glemte at nævne:

Hop over til Ulla Nørtoft og læs noget interessant, hvis i ikke allerede har gjort det.

2 kommentarer:

Anonym sagde ...

Ja, hvis du fucking giver os indvandre et land! så flytter vi med et smil. Jeg ved ikke hvad du har imod indvandrere? Man vil gerne vide det?

Thomas Bolding Hansen sagde ...

Først og fremmest har jeg ikke noget imod indvandrere, der opfører sig pænt og ikke på nogen måde ligger samfundet til last.
Altså afholder sig fra kriminalitet og gør hvad de kan for at forsørge sig selv.
Men virkeligheden er bare, at en hulens masse indvandrere, specielt fra lande som Libanon, Somalia osv. gør præcis det modsatte, begår masser af kriminalitet og medfører en enorm belastning på samfundet.

Det er den ene del af sagen.

Den anden er så, at selv om der kommer en fuldt ærlig og hæderlig indvandrer til, så skal der være arbejde til vedkommende.

Drømmeindvandreren, der skaber arbejdspladser er sjælden.

Altså jo flere mennesker vi bliver i Danmark, jo flere skal leve på overførselsindkomst og på et socialt niveau, der ikke passer til ubegrænsede menneskemasser. De offentlige finanser har altså kun en begrænset kapital til rådighed, selv hvis de tog hundrede procent i skat.

Virkeligheden er også, at der ikke er arbejde til alle, 900.000 mennesker i den arbejdsdygtige alder befinder sig uden for arbejdsmarkedet.

Det samme problem med for stort udbud af mennesker ville opstå, hvis vi danskere pludseligt fødte dobbelt så mange børn.

Altså er det ikke indvandrere jeg personligt har noget imod, under forudsætning af, at de opfører sig pænt.

Det er indvandringspolitikken som er det rene selvmord, både socialt og økonomisk.

Det med at skabe merværdi og arbejdspladser, er for højt et krav at stille til alle, såvel danskere som indvandrere.

Virkeligheden er nu en gang sådan, at det bliver stadig sværere for virksomheder at klare sig i Danmark og udbyde arbejdspladser nok, samt få det offentlige til at løbe rundt på nuværende niveau.

Jo flere vi bliver, jo sværere bliver det.
Flere mennesker har betydet flere ansatte i det offenlige og i servicefag, butikker osv. Men industrien, landbrugene, de private virksomhede osv. som er hjørnestenene i den danske økonomi og det som betaler gildet, er der færre og færre fuldtidsstillinger i.
Det vil sige, at det som betaler varerne i Føtex, og klipningen hos frisøren, forsvinder, mens de som handler i Føtex og går til frisøren bliver flere og lever i stigende grad af pensioner, bistand, dagpenge osv.

Det holder naturligvis ikke, selv om flertallet nok kan bilde sig det ind og lade som om, at det ikke betyder alverden et par årtier endnu.
På det tidspunkt er der naturligvis sket langt større skade på kælderen og fundamentet.