tirsdag den 23. marts 2010

S og SF klar til mentalundersøgelse?

Ugens citat fra Børsens tirsdags leder:

Derfor er det fuldstændigt afgørende, at der kommer styr på udgifterne nu, for alternativet er højere skatter. Men Hov, vi har også allerede verdens højeste skatter, der kvæler virkelyst, vækst og velstand. At sætte verdens højeste skatter yderligere op er på grænsen af noget, der kræver en mentalundersøgelse.
Lederen remser nogle af S/SFs løsninger på krisen op - køb af jagerfly og udsættelse af løftet på hævelse af topskattegrænsen. Ih hvor de batter og rammer krisens kerne.

Så skal kommunernes udgifter til service stige med 1,8 pct. altså over i væksten relateret til inflation og stigende løn, mener de forenede hængekøjer.
Så er det man må spørge, hvad skal skatten stige med hvert år?

Så har vi selskabsskatten de vil hæve til 28 pct.

Engang bad Socialdemokraterne SF om at komme ud af hængekøjen, nu har de givet op og lagt sig i den.

Alt dette her skal selvfølgelig ikke afholde oppositionen fra at kritisere regeringens håndtering af den økonomiske krise, det runger blot hult, når de gør det, når de vil placere blylodder selv.

Forbruget og investeringerne vil træde vande, så længe der ikke er klar linje, eller så længe den stadig peger mod afgrunden.

Omvendt er så spørgsmålet, hvilken kamel vil vi helst sluge, at skatten ryger op, eller hestekur i det offentlige? For sluges skal der.

0 kommentarer: