fredag den 12. juni 2009

Sveriges private hockeystavskurve

Vi andre lavtliggende lande, formoder at vores store problem med en hockeystavskurve er den med CO2 udledningen.

Men i Sverige er der en anden hockeystavkurve som er meget alvorlig, nemlig den udvikling som er sket på det seneste inden for voldtægt. Her fra Affes statistikblog sammenlignet med staten New York i USA som har over det dobbelte af indbyggerne i Sverige:


Sverige har en anden måde at registrere voldtægter på. Således at hvis fire personer voldtager en kvinde tæller det som fire voldtægter. Disse gruppevoldtægter er dog ikke flertallet af voldtægter. I øvrigt kan stigningen ikke forklares på denne måde, da man ikke hvert år udvider registreringen af voldtægter.

Ligeledes er der tegn på at anmeldelsesraten er gået ned ad. En undersøgelse i Malmø viste at kun 1 ud af 7 unge kvinder udsat for voldtægt havde anmeldt den.

5.379 voldtægter blev det til 2008 i Sverige.


Hvis vi antager at kun en ud af syv blev anmeldt, som jævnfør undersøgelsen i Malmø, er det reelle tal på 37,653.

På ti år er det 376.530 voldtægter, forudsat hockeystaven ikke fortsætter sin stejle kurs op ad, hvilket den med al tydelighed gør lige nu.

Hvem kommer disse voldtægter til at ramme? Primært, unge, relativt smukke svenske kvinder.
Dem er der ikke så mange af, måske omkring en million til halvanden bredt vurderet?
Det er altså primært blandt disse, de mange voldtægter skal fordele sig.

Hvilket øger sandsynligheden betragteligt for at en ung svensk kvinde bliver udsat for voldtægt de næste ti år, meget stor risiko, for at sige det mildt.

Det er altså ikke et småproblem, men et faktisk kæmpeproblem med mange ødelagte og skadede skæbner bag.

Ser man på vold i Sverige er der ikke samme hockeystaveffekt. Men den stiger kraftigt og grunden til den manglende hockeystav kan meget vel være at anmeldelsesgraden er halveret!

Udviklingen inden for vold stiger dog også kraftigt - her er den i perioden 1981 til 2007:En tredobling til op over 70.000 tilfælde om året.

Forsætter denne udvikling bliver det til tæt på en million voldstilfælde fordelt mellem lidt over 9 million borgere i Sverige de næste ti år.

Og det er jo kun de anmeldte tilfælde, som angiveligt kun er en 1/3 del af de faktiske, igen jævnfør undersøgelsen i Malmø og ovenlinkede undersøgelse på skadestuen i Stockholm.

Altså skal omkring 2,5 - 3 millioner tilfælde af vold fordeles mellem 9 millioner borgere de næste ti år, det er typisk de unge mænd, der må tage sin store broderpart af volden.

Sådan ser (Vejr)voldsudsigten ud for Sverige de næste ti år.

Velkommen til socialismens ultimative sejr og konsekvens både i form af manglende opdragelse, manglende sanktioner i straffesystemet - politiet er noget man skærer ned på og manglende finger på den virkelige fysiske puls i et politisk korrekthedsorgie.

Det er hovedrystende.

0 kommentarer: