søndag den 30. oktober 2011

Fra halalhippie til realist

Dan Ritto flyttede til Gellerupparken med den opfattelse, at Islam er en religion som alle andre. Han blev dog klogere - læs dette interview i BT:

- Jeg vidste ikke noget om islam overhovedet, men jeg var sådan en, som folk satte sig hen til i Bazar Vest. Lidt efter lidt forstod jeg gennem samtalerne, at muslimer ikke vil være i et samfund, hvor loven er lige for alle, og hvor der ikke er forskel på at være muslim og ikke muslim. Først troede jeg, at det var en joke. Men lige så stille forstod jeg, at de virkelig mente det, fortæller Dan Ritto.

Få måneder efter at nogen kastede sten efter ham, blusser uroligheder op i Gellerupparken.

En gruppe unge hærger området, sætter ild til biler og bygninger og er i nærmest konstant karambolage med politiet. Her gør Dan Ritto en opdagelse, der for alvor sætter hans pro-integrationsopfattelse i perspektiv.

- Jeg fandt ud af, at forældrene til ballademagerne sad sammen med imamerne oppe i Gellerupparkens beboerhus. Når imamerne sagde i medierne, at nu ville de unge nok snart gå amok, så gjorde de unge det sjovt nok.

- Når imamerne sagde, de ville falde til ro, skete det sjovt nok også. De sad simpelthen der og styrede løbet. Så er det altså meget svært for politiet at arbejde imod det, siger han. (...)

- Jeg var ude at sætte spørgsmålstegn lige pludselig. Og så begyndte der jo at ske ting, og jeg fattede det bare ikke. Så var det, jeg læste Koranen. Og jeg drog den konklusion, at Osama bin Laden jo havde ret. Han gjorde præcis det, som Muhammed sagde, han skulle gøre. Førte krig mod de vantro. Konverter eller bliv slået ihjel.

Dan Ritto ser længe frem for sig.

- Men jeg tænkte jo, at det ikke kom Danmark ved. Det sker ikke herhjemme. Men det gør det. Omkring en tredjedel af Gellerupparkens befolkning går ind for det. At tro står over lov.

Artiklen ender med følgende disclaimer:

B.T. er i dag blevet kontaktet af flere personer, der tager afstand fra Dan Rittos udsagn om, at Koranen direkte opfordrer til krig og terror mod ikke-muslimer. B.T. vil i den forbindelse gerne præcisere, at der alene er tale om en personlig opfattelse fra Dan Rittos side og at denne opfattelse står for Dan Rittos egen regning. Hans udsagn kan dermed IKKE tages som udtryk for hverken B.T.'s generelle holdning eller det faktiske indhold i Koranen.

Meningsmafiaen har atter slået til mod sandheden.

2 kommentarer:

Anonym sagde ...

Der er kun én løsning: Borgerkrig!

falkeøje

Thomas Bolding Hansen sagde ...

Tja, den er vel den mindst nødvendige løsning, hvad angår Danmark.

Hvad der sker i Tyskland, når der kommer muslimsk flertal i dette århundrede, og store dele af det muslimske flertal kræver sharia og omvendt de få områder med flertal af tysk befolkning kræver selvstændighed. Det er en anden sag, men Tyskland er også i en helt anden situation, end vi er.